Serbia
+38164/409-9-409
designstudioeagle@gmail.com

IZRADA WEB SAJTA

Design studio Eagle

Sajtove izrađujemo u WordPress-u.

Cena izrade osnovnog web sajta iznosi 12.000 rsd /do 8 stranica, kontakt forma, resposive dizajn, osnovna SEO optimizacija, WordPress CMS/

Izrada sajta u WordPress-u može da bude veoma zahvalna jer za razliku od početka kada je WordPress bio namenjen pre svega za izradu blogova, zahvaljujući raznim pluginovima koji omogućavaju brzo uređivanje sadržaja na sajtu i optimizaciju sajta, danas se svrstava u sam vrh CMS-ova koji se koriste za izradu sajta.

Izrada sajta u WordPress-u je preporučljiva pogotovo kada želite da sami održavate sajt i ažurirate sadržaj jer je lak za upotrebu. Kada klijent zahteva da se sajt napravi u WordPress-u, ne ograničavamo se samo na teme već koristimo sve plug-inove u cilju izrade sajta koji je funkcionalan i obavlja zadatke za koje je osmišljen. U skladu sa izradom sajta u WordPress-u, u našoj ponudi je i poseban web hosting za WordPress sajtove koji je povoljan po ceni i praktičan.

U izradi sajta ključ uspeha su planiranje i strategija. Nakon što nam se javite, saslušaćemo dobro Vaše želje i potrebe u online prezentaciji. Zatim ćemo pristupiti analizama, određivanju cilja kao i planiranju strategije kako taj cilj ostvariti na internetu.

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Shadow
Slider