Serbia
+38164/409-9-409
designstudioeagle@gmail.com

SERVIS RAČUNARA I LAPTOPOVA

Design studio Eagle

Računari i laptopovi danas su deo našeg života i posla. Nezamenjivi su u svakodnevnim poslovima i omogućuju nam lakše, brže i produktivnije delovanje. Ali šta kad se nešto pokvari, kada sistem zablokira ili otkaže, kad stvari ne idu kako treba? U tom trenutku je potrebno imati na raspolaganju kvalitetan, pouzdan i brz servis laptopova sa vrhunskom opremom i stručnim serviserima koji će uspešno i sigurno rešiti svaki Vaš problem. Saradjujući sa nama Vi ste na pravom mestu.

Usluge servisiranja i održavanja računara i laptopova su naša specijalnost. Vršimo otkrivanje kvarova, testiranje računara, popravku, ugradnju i zamena pokvarenih i oštećenih komponenti, instalaciju hardware-a i software-a kao i brojne druge usluge. Svakom problemu prilazimo na poseban način i rešavamo ga. U određenim situacijama servis može potrajati malo duže ali se o svakom detalju dogovaramo sa Vama i nema skrivenih troškova. Iza nas je mnogo popravljenih računara i laptopova. 

Računari i računarska oprema od pojave Pentium 4 sistema zadovoljavaju veliki deo potreba korisnika. Iz tog razloga nije neophodno u svakom slučaju i po bilo koju cenu nabavljati nov računar. Računar može da se servisira ili po potrebi nadogradi na jači i bolji. Jedna od najbitnijih opcija kod servisiranja računara je SPASAVANJE PODATAKA o kojima mi najviše vodimo računa.

Servis laptopova je jedna složena i uglavnom komplikovana operacija. Kod Laptopova dolazi do raznih kvarova od kojih veliki broj kvarova nastaje zbog pregrevanja Laptopa i varijacija u naponu. Često se dogodi da korisniku ispadne Laptop iz ruke ili da se preko Laptopa prolije tečnost. Kvarovi na Laptopovima mogu da se otklone. Kod nekih kvarova se fizički menja neispravna komponenta i to u slučajevima napuklog ili slomljenog ekrana, neispravne tastature, neispravne baterije, hard diska i punjača za Laptop. Česti su kvarovi kada se Laptop upali ali ne daje sliku kao i kada Laptop neće da se upali. Probleme rešavamo uspešno. Najbitnije je da nam se obratite na vreme.

Servis računara i laptopova – cene

• Instalacija sistema i programa – 500 rsd!
• Windows update – 500 rsd!
• Čišćenje grafičke kartice+procesora+pasta – 500 rsd!
• Čišćenje kompletnog računara i laptopa – 1000 rsd!
• Zamena delova – 500 rsd!